Composiet planken

Composiet planken

Klantenservice

Product of levering advies nodig?

Wij zijn vandaag bereikbaar tot:

16:00 uur

telefoon050 - 230.61.51
 

Onze composiet planken zijn waterbestendig, onderhoudsvrij en zeer kleurvast. U kunt bij deze kunststof vlonderplanken bovendien kiezen uit de kleuren antraciet grijs, bruin en lichtgrijs. Ons composiethout is van het merk Elephant, zo weet u 100% zeker dat u een doorgetest product bestelt. Uiteraard u bij ons voor de beste prijs composiet vlonderplanken en bezorgen we uw vlonderhout vlug en vakkundig bij u thuis.

Fesca is het huismerk van Gadero, marktleider in hout. Bestel A-kwaliteit Fesca composiet terrasplanken, onderbalken en bevestigingsbeugels via Gadero.nl.

 
 
 
 

Composiet vlonderplanken zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Onderstaand leest u meer over ons merk Elephant compoisethout. Elephant composiet is voor de ene helft gemaakt van FSC gecertificeerd hardhoutstof en voor de andere helft van 50% gerecycled GRS gecertificeerd High Density PolyEthyleen. Voor de hardheid en kleurvastheid van de composiet planken worden hier de hoogste kwaliteit bindingsmiddelen, kleur pigmenten en UV stabilisatoren aan toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor een duurzame, stabiele, kleurvaste en onderhoudsvriendelijke vlonderplank van composiethout. Tot slot heeft deze kunststof terrasplank een zeer geringe uitzetting (in de lengte) en slecht lichte verandering van kleur als gevolg van zonnestralen.